vineri, 11 decembrie 2009

Ştirile zilei la marginea Europei

Noutăţile zilei de 11.12.2009:

- Curtea Constituţională a decis reexaminarea buletinelor de vot nule şi renumărarea acestora de către Biroul Electoral Central pentru a se stabili dacă există diferenţe între datele consemnate în procesul-verbal şi realitatea constatată. ...Biroul Electoral Central a cerut Curţii Constituţionale ca renumărarea voturilor să se facă la Birourile Electorale Judeţene.

- Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost adus la sediul DNA în baza unui mandat de aducere pentru a fi audiat într-un dosar în care este învinuit. Senatorul este audiat procurorii Secţiei I specializaţi în fapte de corupţie.

- BEC a înregistrat candidatura domnului Traian Băsescu, propusă de Partidul Democrat Liberal, la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2009, în baza Legii 370/2007, lege prin care, de fapt, s-a acceptat schimbarea denumirii oraşului Basarabi în Murfatlar (blog A.N.)


Nu vi se pare că suntem o ţară care pluteşte în derivă? Acestea sunt contribuţiile noastre în cadrul familiei Uniunii Europene. Orice pretenţie de a fi trataţi drept parteneri egali mi se pare absurdă. Cel mult, putem avea pretenţia de a beneficia de un tratament corect prescris şi o medicamentaţie potrivită. Deşi nu cred că ne vindecăm foarte curând...

Niciun comentariu: