miercuri, 29 aprilie 2009

“Promoţia Becali&EBa”. Succesuri garantate! (II)

O veste proastă pentru Marijan Marinescu: secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, nu-l va vota. O va vota pe “independenta” EBa, adică pe Elena Băsescu. Chiar nu pot înţelege cum crede europarlamentarul Marijan că ne va convinge dacă n-a reuşit să-şi convingă propriul secretar general? Dacă nici Stolojan, Monica Macovei, TRU sau Bodu n-au reuşit s-o cucerească... Nu mă aşteptam s-o convingă tocmai Andreea Vass pe Elena Udrea, dar nici să spună răspicat că nu va vota lista propriului partid.

În fine, poate tocmai din cauză că nu înţeleg şi nici nu accept astfel de “fineţuri” politicianiste mă plasează în afara lor, cu un statut de independent. Doamne, nu care cumva să mă băgaţi în aceeaşi oală cu EBa, că mie nu mi-a strâns partidul semnăturile şi nici nu l-am pus pe tata să constrângă pe cineva să mă voteze. EBa va fi “independentă” la Paştele Cailor. Este tot atât de dependentă de PD-L precum Sorin Oprescu de PSD.

***

Mai mulţi europarlamentari români au primit nota zero în urma unui studiu asupra activităţii respectivilor. Într-un fel, sunt rezultate care nu ne surprind. Şi Naţionala lui Piţurcă este la pământ aşa că de ce ar trebui să strălucească reprezentanţii noştri în Parlamentul European? Vă mai amintiţi câte şuturi pe poartă au trimis tricolorii în meciul contra Franţei la Campionatul European de anul trecut? Zero, adică acelaşi rezultat cu al majorităţii europarlamentarilor. Cei mai mulţi dintre cei care au primit nota zero ocupă locuri eligibile pe listele pentru alegerile din 7 iunie. Vedeţi, dacă n-au deschis gura nici nu au spus prostii, nici nu au fost sancţionaţi de şefi.

Un alt studiu indică o prestaţie slabă sau mediocră pentru majoritatea trimişilor naţiunii în PE. Adică o confirmare a echipei care preferă să nu tragă la poartă ca să nu rateze. “Promoţia Zero” îşi va încheia mandatul. Se încălzeşte “Promoţia Becali&EBa”, că dacă-i spun lotul o să vă gândiţi la justiţie şi se vor simţi discriminaţi euroromânii din Pipera.

Niciun comentariu: