vineri, 26 martie 2010

Domnule Dan Voiculescu, cultivi gunoi, gunoi vei avea!

La emisiunea ACCES DIRECT de la Antena 1, din ,,eroare,, , a fost utilizată fotografia unui bloger în locul celei din care ar fi trebuit să ne zâmbească, pentru ultima dată, Mile Cărpenişan - jurnalistul prematur dispărut dintre noi.

Aflu că Dan Voiculescu a fost revoltat de eroarea foştilor săi angajaţi, aflaţi acum sub papucul fiice domniei sale, concediindu-l pe vinovat. Domnule Dan Voiculescu, ce pretenţie puteţi avea de la o emisiune de tip ,,gunoi,, şi de la un realizator de două parale? Cultivi gunoi, gunoi vei avea! Mădălin Ionescu a coborât mai jos decât Dan Diaconescu sau Capatos. Este absurdă pretenţia de a cere profesionalism de cei care îşi imaginează că, livrând gunoi pe gustul celei mai sărace (din punct de vedere intelectual) categorii de public, pot avea o audienţă record. Domnule Dan Voiculescu, dacă tot vreţi să vă credem pe cuvânt când vă indignaţi de erorile salariaţilor dvs, de ce nu scoateţi de pe post o emisiune ordinară în care subiecte preluare din vidanja societăţii sunt utilizate pentru a face ,,rating,,?

2 comentarii:

Cocea Romulus spunea...

Nu o data am scris si afirmat ca Antenele lui Voiculescu reprezinta cea mai josnica si cea mai urata latura a presei vorbite. In acest caz, intrebarile retorice ale dumneavoastra sunt inutile. Mai util, mi s-ar fi parut luarea unei pozitii in comun de catre Clubul de Presa si facut public acel comunicat zi de zi timp de cel putin una saptamana. Asa, acest caz va parea unul efemer si dat uitarii cu foarte mare usurinta creand un precedent periculos in a mai “comite” si alte greseli supuse oprobiului public...

Anonim spunea...

Cocea Romulus, te inseli. La Antene sunt emisiuni bune, jurnalisti cu renume, jurnalisti celebri si profesioniosti. La fiecare televiziune in parte sunt emisiuni de felul " Accesului Direct " . Eu le consider comedii si crede-ma, isi au rostul lor. Exista oameni care se uita la asa ceva, exista oameni carora le place. Cel putin nu se dau manele. Dan Voiculescu a remediat problema si a concediat inculpatul, inculpatii. Mai mult decat atat nu se poate face.
Florin