vineri, 21 mai 2010

Turcescu, scos de la Realitatea TV! Sassu rămâne la TVR

Ştirea zilei: Robert Turcescu este scos cu forţa de la Realitatea TV! Unul dintre motive ar fi că şi-a dat acordul de principiu de a ocupa interimar funcţia de preşedinte-director general al TVR. Un comportament abuziv şi un tratament lipsit de onestitate la adresa acestui jurnalist de calibru care a construit, prin imaginea şi prin prestaţia sa, credibilitatea postului de televiziune din care este azvârlit.


Poate fi numit un nou director interimar?

Alexandru Sassu, directorul TVR demis de Parlament prin respingerea raportului de activitate pe 2008, precizează, printr-o scrisoare deschisă, că în condițiile de față nu este posibilă numirea unui director interimar.
“Aşadar, după cum este prevăzut şi în lege, numirea unui director interimar se realizează numai dacă Parlamentul, din diferite motive, nu poate numi un nou Consiliu de Administraţie, situaţie în care nu ne aflăm astăzi” spune Sassu.

Care va fi destinul televiziunii publice?

UPDATE (10.06.2010): ,,Directorul general al postului de radio Realitatea FM, Robert Turcescu, a declarat joi pentru hotnews.ro că a refuzat postul de director general al TVR.

"Mi s-a propus varianta unui mandat interimar de şase luni şi am declinat oferta. Nu te poţi duce la un război cu o jumătate de sabie, călare pe o jumatăte de cal", a zis Robert Turcescu.,, (Adevarul)
Ce nu precizeaza Turcescu este persoana/partidul/entitatea care i-a propus interimatul...

Niciun comentariu: