luni, 2 noiembrie 2015

Dumnezeu sa-i ajute! Si sa ne ierte!

Lacrimi pentru zeci de tineri ucisi intr-un incediu dintr-un club bucuresteansi rugaciuni pentru cei peste 180 de raniti, multi dintre ei agonizand in sectiile de terapie intensiva din spiatale. Cum a fost posibila o astfel de tragedie, cum de un concert de rock se poate sfarsi cu o tragedie, cine este responsabil ca un club nu are autorizatie de functionare si mai multe dintre activitati au fost organizate ilegal? In Club Colectiv s-a petrecut o nenorocire care sper sa fie un moment zero pentru administratie, pentru politicieni, pentru noi toti... De acum, dupa o tragedie de proportii care arata ineficienta administratiei si dispret fata de lege, nu se mai poate merge asa!


Stiu ca la concert erau foarte multi jurnalisti si bloggeri care relatau despre artisti si despre un eveniment care i-a reunit pe tineri. Gandul meu se indrepta si catre ei.
Un gand de incurajare pentru tineri si familiile lor, de compasiune si de speranta ca vor trece peste o incercare teribila. Dumnezeu sa-i ajute! Si sa ne ierte!

Niciun comentariu: