vineri, 2 aprilie 2010

UN PAŞTE FERICIT!

Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Christos să reverse asupra tuturor sănătate, pace, belşug şi bucurii. Fie ca lumina din noaptea sfântă să vă călăuzească pe drumul vieţii !

Fiţi mai buni, mai îngăduitori şi cu sufletul pregătit pentru a primi lumina Învierii şi prietenia celor din jur!UN PAŞTE FERICIT!

Un comentariu:

Cocea Romulus spunea...

Cristos a inviat d-le Mihai!!! IN FIECARE AN, SPERAM CA PRIN SARBATORILE SFINTE SA DEVENIM MAI BUNI, MAI MILOSTIVI. Din pacate, aceste dorinte raman realizabile doar cateva zile, cand suntem acasa sau cu cei dragi. Cand revenim in viata cotidiana, uitam aceste indemnuri bisericesti la pacifism, respect si solidaritate. Cazul de la Craiova, cand un tanar salbatic omoara un batran, ne arata in ce hal a ajuns societatea romaneasca, cate greseli s-au facut in acesti 20 de ani cu aceasta generatie tanara crescuta in manelism si lipsa de programe adecvate in invatamant. Cand unii elevi filmau scene de bataie intre profesori si elevi, ministerul a luat decizia ca cei care filmeaza sa fie pedepsiti - nu au incercat sa rezolve cauzele care au condus la astfel de situatii. De aici, si pana la ceea ce am vazut, nu a fost decat un singur si simplu pas ...