joi, 26 noiembrie 2009

CANDIDATULE, jetul tău de otravă ameninţă România!

APEL adresat CANDIDAŢILOR Traian Băsescu şi Mircea Geoană (şi susţinătorilor electorali ai celor doi)

Campania electorală pentru turul doi seamănă cu o scufundare în latrină a întregii ţări. Demenţa activiştilor de partid provoacă repulsie faţă de politică. Atacuri la familia adversarului, minciuni şi trivialităţi urlate încât să fie acoperite vocile autentice. Cine nu se alătură uneia dintre găşti este prost, este anti, este individul suspect pe care nu se vor lăsa până ce nu-l vor anihila sau va sfârşi acceptând să îngenuncheze.

Chiar trebuie să-ţi învingi adversarul scuipându-l în ochi, să-l trânteşti la pâmânt şi, cu un genunchi pe grumazul său, să-i spui "Bă, uite că sunt mai şmecher decât tine!" ?
Când le vorbeşti de principii şi morală, îţi râd în nas. Susţinătorii electorali au umplut viaţa noastră cu mizerii răspândite prin mass-media, internet, din uşă în uşă şi din om în om!

De ce nu vorbiţi de locuri de muncă, siguranţă şi coeziune socială, în loc să vă jigniţi "Chiorule!" sau "Prostănacule!" ?

CANDIDATULE, nu ai ce să oferi celor din jur decât ura, care-ţi sufocă mintea şi-ţi omoară sufletul! Tu şi echipa ta de zgomote nu puteţi decât să-l băloşiţi pe adversar, să-i batjocoriţi familia şi să vă arătaţi agresivitatea animalică?

JETUL DE OTRAVĂ AMENINŢĂ ROMÂNIA!

Opriţi campania murdară şi încercaţi să construiţi fără a dărâma!

Stopaţi iniţiativele demente ale echipelor de susţinători!

ROMÂNIA NU ESTE BUCATA DE CARNE PE CARE SE BAT HAITELE DE DULĂI HĂMESIŢI!

Arătaţi că înţelegeţi România din sufletul fiecărui român!
.

3 comentarii:

Ema spunea...

Ce sa spun,Mihai?!Ai dreptate,dar nu cred ca se vor face bine vreodata,iar morala va deveni parte a cotidianului.

duke2007 spunea...

Dupa cum vezi chiar in aceste momente, putin le pasa de noi, de starea tarii sau de lucruri serioase...Televiziunile sunt inundate de un filmulet otrivit. Posterele "fake" ale pedelistilor in numele pesedeilor invadeaza orasul. Astia sunt conducatorii de care avem parte de ani si ani de zile...Crezi ca un apel la buna credinta, decenta si normalitate poate schimba fie si un procent indefinit din nesimtirea unui joc dus peste marginile jegului politic? Din pacate comentariile noastre, sunt poate doar pentru a ne satisface un orgoliu ranit intr-o lume condusa de sauropode si in care imi e din ce in ce mai dificil sa supravietuiesc...

Horatiu spunea...

Ei nu se vor opri. Au învăţat chiar de la cei care îi aleg că acesta este spectacolul care se vinde şi în baza căruia se iau marile decizii.