miercuri, 9 martie 2016

Despre lucrurile care ne unesc

Imi place sa cred ca oamenii au nevoie de dialog, de a cunoaste lucruri frumoase despre ceilalti pentru a se intelege pe sine, pentru a forma o comunitate care impartaseste idei, aspiratii si proiecte comune.
Am creat o pagina speciala pe Facebook pentru activitatea mea ca scriitor, separat de "profil". Mi-a sugerat asta un prieten si observ dupa primele reactii ca a fost o idee buna. Asadar, mai multe despre mine, cartile, articolele si poeziile mele gasiti cu un simplu click pe Mihai Firica scriitor.


Scrisul este o vocatie, un fel de a fi, de a ma impartasi celor din jur. Prin carti, lumea s-a salvat, s-a apropiat de absolut prin visare si credinta.

3 comentarii:

Chat Online spunea...

Salut,

Va rog frumos imi puteti publica si mie un articol pe blogul dumneavoastra
si eu la randul meu am sa public oricate articole doriti dumneavoastra pe
paginile mele. Ma numesc Ovidiu si Administrez aceste pagini de chat (www.chat-online.ro, www.chat-gratis.ro, www.chat-romania.ro, www.chatgratis.ro, www.chat-romanesc.ro ) si m-ati ajuta
foarte mult daca ati fi de acord sa imi publicati un articol (editat de
dumneavoastra sau unul editat de mine), care sa contina linkurile de mai
sus.

Mentionez ca site-urile respective nu au continut pentru adulti si
respecta cerintele impuse de Google pentru publicitatea de la Adsense.

De foarte mult timp doream sa va cer acest lucru, dar nu am avut curajul
necesar. Eu o sa raman in continuare un cititor fidel al blogului http://firica.blogspot.com/oricare ar fi raspunsul dumneavoastra.

Va multumesc

Unknown spunea...

Continutul acestui blog este realizat exclusiv de catre autor. Nu pot accepta propunerea Dvs. Cel mult un schimb de linkuri daca siteuri/blogurile sunt OK. Valabil pentru toti potentialii colaboratori.

Chat Online spunea...

Site-urile sunt ok, doream un schimb de articole care era in bebeficiul tuturor. Mentionez ca site-urile respective ofera promovari contra cost pentu site-uri, bloguri, servicii online, canale de chat. Totusi doresc schimbul acesta de articole ca pe un parteneriat intre Olteni!:D
Daca va razganditi si sunteti de acord cu propunerea mea, mi-ar face o deosebita placere sa colaboram. Va multumesc