marți, 20 octombrie 2015

Daruind vei dobandi. Despre generozitate si diaspora

Generozitatea, in oricare dintre formele sale, este un dar. Nu doar pentru cei care primesc semnul binelui din om, ci si pentru cel care isi daruieste din timpul, energia si bunul sau. Ma bucur ca Daniel Toma are aceasta calitate si sunt convins ca, impreuna cu atat de multi prieteni, vom reusi sa ajutam acolo unde este atat de multa durere.

La initiativa lui Daniel Toma, profesor in Londra, romanii din diaspora si cei care vor afla de actiunea caritabila vor dona bani pentru orfanii din Romania spre a putea sa continue studiile si pentru a primi cadouri de sarbatori. Este inceputul unui proiect pe care sper ca si autoritatile din Romania sa-l sustina.


Un comentariu:

Daniel Toma spunea...

vreau doar sa sa zic ca fara romani ca tine, si prietenii adevarati ai acestei cauze ce este copilul roman as fi schipatat o vreme. dar Dumnezeu m-a binecuvantat sa inatlnesc oameni intre oameni ce mi imfloresc muguri de aripi sub aripile copilariei insailate crestineste de bunica la visina...dumnezeu sa o aiba in grija ...ea e aici de fapt oriunde ma uit si merg, prin voi. nici o indoiala. sa ne dea Dumnezeu sanatate sa facem voia lui!
Multumesc Domunule Mihai Firica. Respect always!