vineri, 22 ianuarie 2010

Epistola unui geniu pustiu din Drăgoteşti - Dolj

Oare, epistola de mai jos o fi ajuns şi în atenţia domnului Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor, sau a unui subordonat de-al domniei sale? Corespondenţa de mai jos o poartă primarul comunei Drăgoteşti din judeţul Dolj, aflat într-o campanie de intimidare împotriva unui proprietar de farmacie de o altă orientare politică... Sunt curios ce răspuns va da prefectul Judeţului Dolj, Eugen Georgescu, la plângerea pe care i-a adresat-o proprietarul.

Nu reuşesc nici să zâmbesc în faţa prostiei fără margini a celui care semnează o astfel de scrisoare/adresă. Respectivul chiar îşi imaginează că România europeană este reprezentată de fiinţe cu aspect de humanoizi, predispuse la violenţă verbală şi abuz administrativ, puse sub un antet şi o ştampilă de primar?

2 comentarii:

Mirandolina spunea...

Incredibil.... Si isi permite sa scrie asta cu antet de primarie si cu stampila?
Granitele stupiditatii sunt nemarginite!

Cocea Romulus spunea...

Intamplarea face sa-l cunosc pe primar foarte bine. El face parte din PSD, nu este un implu membru ci este ditamai vicepresedinte al organizatiei judetene. In pus, proprietarul farmaciei a facut o plangere la Colegiul farmacistilor Dolj (acum 2 zile). Aceasta adresa a fost precedata de o alta adresa in care un functionar al primariei, pus de primar (evident cu stampila aferenta si binecunoscuta acum), cere date confidentiale ale farmaciei. Proprietarul a facut plangere la Agentia Nationala a Functionarului Public, in atentia d-lui presedinte Andras Szakal pe data de 16.decembrie 2009: PANA ACUM NIMIC... Dupa cate se cunoaste, la tara primarul tine loc si de moase, si de D-zeu. Chiar daca problemele comunei sunt altele, primarul isi iroseste timpul intr-un razboi stupid care probabil ca se va termina prost pentru el. Cu toate acestea exista o speranta: locuitorii de la sate nu mai sunt usor de manipulat. Dupa ce aceasta "epistola" a ajuns la GdS, toti satenii au epuizat rapid ziarul de la posta. Proprietarul farmaciei este de fapt o domnisoara si si-a "permis" sa accepte functia de presedine al sectiei de votare nr.390 din comuna, in urma tragerilor la sorti de la prefectura. Domnisoara presedinta este apolitica, de aceea i s-a incredintat functia. Cum primarul avea "presedintele de casa" timp de 12 ani, unde la fiecare alegere primarul a facut ce a vrut, acum a existat cineva de la Craiova care si-a "permis" sa nu lase pe primar sa incalce dispozitiile legii 370 privind alegerile prezidentiale, dand un adevarat exemplu de cum trebuie sa se desfasoare alegerile prezidentiale. Cu greu primarul s-a lasat convins, dar nimeni nu a putut crede ca ar putea sa fie in stare de asa ceva. Cu groaza ma gandesc ca Blaga ar putea sa dea puteri depline primarilor., uitand probabil ca nu toti primarii au staiful lui Liviu Negoita. Imi aduc aminte ca ministrul Blaga prefera "dictarura de primar decat lipsa descentralizarii"... Dumneavoastra ce spuneti stimati bloggeri? Aaaaa, era sa uit a va spune ca acest primar a inceput facultatea de drept Spiru Haret(aceea a lui Bica de la psd, cu bani) la varsta de 69 de ani si a terminat-o acum 2 ani. Pe vremeri, genul asta de facultati se numeau facultati muncitoresti cu deosebirea ca erau fara bani iar liceul se facea dupa terminarea facultatii ...