marți, 20 ianuarie 2015

Aniversare la Ateneul Roman. Un buchet tricolor pentru Familia Regala a Romaniei

Implinirea a unui sfert de veac de la revenirea in Romania a primului membru al Familiei Regale a fost marcata de catre Casa Regala printr-o serie de evenimente publice, concertul de gala de la Ateneul Roman fiind onorat de un numar impresionant de invitati. Un eveniment exceptional si un raspuns al societatii civile pe masura. Familia Regala continua cu perseverenta si generozitate sa indeplineasca misiunea de servire a Romaniei.

Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei a primit un buchet de flori din partea ASR Principele Radu la finalul concertului de la Ateneul Roman - (C) foto Daniel Angelescu

Concertul a fost memorabil. Sub bagheta maestrului Horia Andreescu, Camerata Regala, despre care am scris laudativ si dupa concertul din Festivalul Craiova muzicala, a incantat publicul. Exceptionalul violonist Remus Azoitei si Corul Filarmonicii Nationale si-au dat concursul la un program artistic deosebit. Am fost onorat sa particip, impreuna cu sotia mea si cu numerosi prieteni din Craiova, la un eveniment intr-o organizare perfecta. Totul, la superlativ!

Niciun comentariu: