joi, 3 decembrie 2009

O mărturisire: încă nu m-am decis. Traiane, Mircea, convingeţi-mă!

...
În 2005, am realizat interviuri cu actualii candidaţi la preşedinţie. Pe Traian Băsescu l-am intervievat în februarie 2005, la Palatul Cotroceni, iar pe Mircea Geoană câteva luni mai târziu, în iunie, la sediul central al PSD din Bucureşti.
http://www.firica.ro/category/interviuri

Peste două zile se vor confrunta la urne. Peste doar câteva ore, se vor duela într-o ultimă dezbatere televizată din campania electorală.

Am întrebări şi îndoieli. Cum va arăta România după algerile prezidenţiale din 6 decembrie 2009? În ce direcţie se va îndrepta ţara? Ne vom reîntoarce la probleme reale ale acestei ţări şi ale cetăţenilor, părăsind retorica electorală şi jocul de scenă politicianist?

Meseria de jurnalist m-a adus, cu diferite ocazii, în apropierea celor doi. Spre deosebire de mulţi dintre alegători, eu pot spune că am avut timp să studiez originalele... Totuşi, cu mine încă mai au de furcă!
O mărturisire: încă nu m-am decis. Traiane, Mircea, convingeţi-mă!

Un comentariu:

duke2007 spunea...

Eu credeam ca nu mai ai dubii...Nu-mi place Mircea Geoana si nu-l voi vota. Dar nici Traian Basescu nu mai trebuie sa capete un al doilea mandat.
Suntem in fata unei dileme asemanatoare celei din 2000 cand am avut de ales intre Iliescu si Vadim Tudor. Atunci am stat acasa. Si anul asta voi face la fel.