miercuri, 2 decembrie 2009

Întrebări fără răspunsuri ?

Dacă tot m-am lăsat prins de campania aceasta maronie pentru turul doi, atunci să mărturisesc sincer că sunt descumpănit de câte fumigene se aruncă pe piaţă şi câte întrebări sunt lăsate fără răspuns. O fi ea campanie electorală şi politicienii au scuza că pot debita câte tâmpenii vor, dar parcă s-a sărit binişor din schemă. De exemplu, aş vrea să aflu câteva răspunsuri decente la întrebări fireşti:

- Afirmă Traian Băsescu că nu l-a lovit pe copil şi că filmul este fals. Unde s-a rătăcit acea dovadă oficială cu trucajul de la Ploieşti? Realitatea şi Gardianul spun că n-au primit nimic, staff-ul lui Băsescu jură că există hârtia. Cine minte?

- Maria Băsescu spune că n-a fost pălmuită de soţ, acum mulţi ani, înaintea unei emisiuni la SOTI TV. Mircea Dinescu jură că scena a fost reală, citând drept sursă o colegă de breaslă (Daniela Crăsnaru). Întrebare: Mircea, aşa vrei tu să pari bărbat?

- Mircea Geoană este ca şi preşedinte al României. De ce nu are o poziţie oficială prin care să condamne comunismul?

(Precizare pentru activiştii de partid: nu vă repeziţi, că voi posta şi întrebările la care nu ar vrea să răspundă suporterii lui Băse!)

Niciun comentariu: