miercuri, 22 aprilie 2015

O călătorie spre un viitor mai bun. Pe bicicletă

Se citește puțin în România, nu doar din perspectiva statisticilor prin care suntem comparați cu alte țări din Uniunea Europeană, ci pur și simplu în raport cu nevoia noastră de a ne dezvolta. Proiectul CĂRȚILE COPILĂRIEI este cea mai amplă campanie de promovare a lecturii în rândul tinerilor. Și eficientă, totodată. Grație Asociației Curtea Veche Publishing s-au reușit lucruri extraordinare. Înaltul patronaj regal conferit de ASR Principele Nicolae al României este garanția succesului pentru o echipă care face lucruri excepționale.
Colecția Cărțile copilăriei, recomandată de Familia Regalaă a României, este prezentă în tot mai multe biblioteci publice și în tot mai multe case. Principele Nicolae al României va începe mâine o călătorie simbolică pentru promovarea lecturii. Cărțile copilăriei pe bicicletă și un traseu de 1000 de kilometri și acțiuni caritabile. Să-i fim alături pentru succesul României!


"Prin exemplul personal, dorim doar să facem o mică diferență și să încurajăm toți membrii comunităților, dar în special pe copii să citească și să facă sport." - Nicolae al României

Niciun comentariu: