luni, 23 februarie 2015

Vizită regală în Moldova

Alteța Sa Regală Principele Radu efectuează, în zilele de 23 – 24 februarie 2015, o vizită în municipiul Chișinău.
Luni, 23 februarie 2015, Principele Radu a fost primit de Prim-ministrul Republicii Moldova, domnul Chiril Gaburici, la sediul Guvernului. În aceeași zi, Alteța Sa Regală s-a întâlnit cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, domnul Andrian Candu. Alături de Alteța Sa Regală s-a aflat Principele Nicolae.


De asemenea, Principele Radu a avut o întrevedere cu primarul municipiului Chișinău, domnul Dorin Chirtoacă. Alteța Sa Regală s-a întâlnit la Academia de Științe a Moldovei cu domnul Gheorghe Duca, Președintele Academiei de Științe, precum și cu membrii conducerii Academiei.
În cadrul vizitei la Chișinău, Principele Radu a depus o coroană de flori la statuia lui Grigore Vieru.
Principele Radu vizitează marți, 24 februarie 2015, Academia Militară “Alexandru cel Bun” și Comitetul Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Alteța Sa Regală va avea întâlniri cu Î.P.S. Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove și cu Î.P.S. Petru, Mitropolitul Basarabiei și Exarh al Plaiurilor.
De asemenea, Principele Radu va lua parte la dineul oferit de domnul primar Dorin Chirtoacă. În cursul vizitei, Alteța Sa Regală va avea întrevederi cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova, ai Corpului Diplomatic, precum și cu personalități ale societății civile.

Niciun comentariu: