luni, 24 octombrie 2011

Albumul ANUL REGELUI, lansat la Muzeul Național de Istorie, disponibil şi la chioşcuri

Îmi face plăcere să semnalez apariţia unei lucrări de excepţie ANUL REGELUI, volum care se poate procura astăzi 24.10.2011 şi împreună cu ziarul Jurnalul Naţional. Volumul este dedicat MS Regelui Mihai I al României cu ocazia împlinirii a 90 de ani de viaţă.


Iată postarea ASR Principelui Radu pe blogul personal: "Astăzi, vineri 21 octombrie 2011, Principesa Moştenitoare şi cu mine, însoţiţi de Principele Nicolae, am luat parte la lansarea volumului “Anul Regelui”, publicat în 70,000 de exemplare de Editura Curtea Veche. Ne aflăm în a doua zi a celebrărilor din cadrul Jubileului 90 al Majestății Sale Regelui.
Mulţi iubitori ai cărţii și susţinători ai valorilor Casei Regale a României s-au aflat împreună cu noi, alături de directorul și colectivul Muzeului Național de Istorie a României, de reprezentanții editurii și de mulţi jurnalişti.
Am acordat autografe și am stat de vorbă cu cei prezenţi. Lansările cărţilor regale au loc de obicei la Muzeul Naţional de Istorie, ctitorie a Regelui Carol I"

Un comentariu:

Natural spunea...

L-am luat. Asa am vazut si semnificatia decoratiilor regale :)
Felicitari si spor! Te-am bagat si la Blog and roll